Euromedicina.czČesky
česky english deutsch

Eshop_Euromedicina
Navštivte Eshop našeho portalu Euromedicina.cz a přesvěčte se sami o zajímavých cenách naší litaratury...
GDPR
Stanislav Valek22.7.2024
PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
Společnost Walboria, s.r.o. provádí zpracování osobních údajů, neboť je to nezbytné pro zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb. Váš souhlas můžete kdykoliv odvolat a obchodní sdělení Vám pak nebudou dále zasílána. Shromáždění Vašich osobních údajů proběhne prostřednictvím provozovatele webových stránek Euromedicine.eu (zpracovatele osobních údajů), a to na základě smlouvy o zpracování osobních údajů uzavřené mezi společností Walboria, s.r.o. a takovým zpracovatelem.
1. Totožnost a kontaktní údaje správce
  • Správcem Vašich osobních údajů je obchodní společnost Walboria, s.r.o., se sídlem Zvoncovitá 1969/11, 155 00 Praha, IČ: 28480996, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka C 144728 (dále jen jako „,správce“).
  • Kontaktní údaje správce jsou následující: adresa pro doručování Kohoutových 697/6, 158 00 Praha 5, adresa elektronické pošty info@euromedicine.eu.
  • Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.
2. Právní základ zpracování osobních údajů
  • Právním základem zpracování osobních údajů je skutečnost, že toto zpracování je nezbytné pro účely zasílání obchodních sdělení (marketingových nabídek) správcem ve smyslu čl. 6 odst. 1 písm. a) Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)
3. Účel zpracování osobních údajů
  • Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., a to na dobu neurčitou, tj. do odvolání souhlasu. Dále pro nabízení výrobků a služeb včetně zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích a jiných aktivitách. Rovněž udělujete souhlas k tomu, aby poskytnuté osobní údaje byly zpracovány i prostřednictvím třetích osob pověřených správcem. Berete na vědomí, že máte práva dle § 11, 21 zák. č. 101/2000 Sb., tj. zejména že poskytnutí údajů je dobrovolné, že svůj souhlas můžete bezplatně kdykoliv na adrese správce odvolat, že máte právo na opravu těchto osobních údajů, atd. Dále s vyplněním souhlasíte se zpracováním osobních údajů dle Nařízení (EU) 2016/679 (GDPR) .
4. Doba uložení osobních údajů
  • Doba, po kterou budou uloženy Vaše osobní údaje zpracovávané správcem pro účely zasílání obchodních sdělení Vaší osobě, je neurčitá; nejdéle však do odvolání Vašeho souhlasu se zpracováním Vašich osobních údajů pro tento účel zpracování.
5. Další příjemci osobních údajů
  • Další příjemci Vašich osobních údajů budou poskytovatelé reklamních nástrojů a nástrojů pro e-mailing a marketingovou automatizaci. • Správce nemá v úmyslu předat Vaše osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.
6. Práva subjektu údajů v případě zpracování za účelem zasílání obchodních sdělení.
  • V případě osobních údajů zpracovávaných správcem pro účely zasílání obchodních sdělení Vaší osobě :
  • nemáte povinnost osobní údaje poskytnout.
  • máte právo kdykoli odvolat souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů daný správci. Tímto však není dotčena zákonnost zpracování Vašich osobních údajů před takovýmto odvoláním souhlasu. Váš souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů můžete odvolat kliknutím na hypertextový odkaz uvedený v každé zprávě obchodního sdělení zasílané správcem nebo napsáním zprávy elektronickou poštou na adresu správce: info@euromedicine.eu
  • máte kdykoliv právo vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, včetně profilování, pokud se profilování týká tohoto přímého marketingu. Pokud vznesete námitku proti zpracování Vašich osobních údajů pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely dále zpracovávány.