Euromedicina.czČesky
česky english deutsch

Eshop_Euromedicina
Navštivte Eshop našeho portalu Euromedicina.cz a přesvěčte se sami o zajímavých cenách naší litaratury...
Mladá fronta - Medical Services
Dr.Tomáš Borecký7.2.2009
Mladá fronta, a.s. Mladá fronta, a.s.
Mladá fronta a.s., moderní vydavatelství s tradicí, si vám dovoluje představit divizi Medical Services, která se zabývá jak vydáváním velice kvalitní odborné a pacientské literatury, tak eventovými aktivitami (publishing, event marketing, edukace, webové prezentace, atd.).
Nakladatelství odborné literatury poskytuje kompletní nakladatelské služby od návrhu přes zpracování až po distribuci. Knihy z našeho zdravotnického nakladatelství jsou určené pro lékaře, sestry a pacienty, přičemž všechny připravujeme ve spolupráci s předními českými i zahraničními odborníky.
Odborná literatura je vydávána v edici AESKULAP. Tato literatura je určena především odborné lékařské veřejnosti a zahrnuje informace a rady odborníků směřující k postgraduálnímu vzdělávání lékařských pracovníků. Aktuálně můžeme z této edice nabídnout tyto tituly: Dermatologie v kazuistikách (Nina Benáková a kol.), Etické problémy v onkologii (Marie Opatrná) a nově i Léčba pooperační bolesti (Jiří Málek, Pavel Ševčík a kol.).
Pacientská literatura je vydávána pod názvem edice Lékař a pacient. Knihy z této edice jsou určeny především široké laické veřejnosti. Přinášejí informace a praktické rady našich předních odborníků, které směřují k pacientům a jejich rodinám. Pro vydávání knih z této edice se řídíme heslem : ,,Zdraví jest věcí veřejnou.“, neboli postojem, že informovanost laické veřejnosti prospívá celkovému zdravotnímu stavu populace a působí jako prevence a pomocník v léčbě. V této edici jsme doposud vydali tyto knihy : Očkování před cestou do zahraničí (Ilona Kochová), Bandážování a kompresivní léčba – rady pacientům (Alena Machovcová), Lymfedém – praktické rady pacientům (Alena Machovcová), Prevence a léčba onemocnění močových cest (Libor Zámečník a Viktor Soukup).
divize Medical services divize Medical services
Knihy z obou edic se těší velkému úspěchu jak mezi širokou veřejností, tak i mezi lékařskými odborníky. Zázemí naší společnosti a spolupráce s předními lékaři zaručují vysokou odbornou a vzdělávací úroveň našich knih, ale i ostatních aktivit divize Medical Services.
Tato divize se také zaměřuje na tzv. eventy, tedy na poskytování komplexního edukačního servisu a PR aktivit ve zdravotnictví. Jako jediné vydavatelství v České republice poskytuje Mladá fronta a.s. tyto eventové aktivity za podpory renomovaných odborných periodik (Zdravotnické noviny, Sestra, Postgraduální medicína) a webů (www.zdn.cz, www.sestra.cz).
Zde, na zdravotnickém portálu EUROMEDICINA.cz, můžete již dnes nalézt většinu z titulů nakladatelství Medical Services. Zakoupením a přečtením se můžete přesvědčit o jejich kvalitě, a také o tom, že za přečtení budou stát i další tituly, které se v dalším období plánují vydat. Novinky najdete také zde v knihovně našeho portálu.